За последните 24 часа в китайската столица бяха регистрирани нови

...
За последните 24 часа в китайската столица бяха регистрирани нови
Коментари Харесай

21 нови случая на зараза с коронавируса в Пекин

За последните 24 часа в китайската столица бяха регистрирани нови 21 случая на зараза с коронавируса, с което общият брой от миналата седмица насам възлезе на 158 заразени, предаде Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9451
Това се случва малко след като градът поднови почти нормалния си начин на живот.

Пекин е под блокада от COVID-19, започва масово тестване

Сега заради опасенията от втора вълна от коронавирусната зараза, хиляди души чакат на дълги опашки в цялата столица за тестове за коронавируса. В столицата редица райони са изолирани и се правят масови дезинфекции.

Властите обаче уверяват, че няма да затворят столицата, както бяха направили властите на китайския мегаполис Ухан в продължение на близо два месеца заради пандемията, предаде ТАСС и БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9451  Самопочистващи се маски убиват вирусите с топлота от зарядно устройство на телефон Самопочистващи се маски убиват вирусите с топлота от зарядно устройство на телефон  COVID-огнището в Ксанти се разраства, жителите обаче отхвърлят проби COVID-огнището в Ксанти се разраства, жителите обаче отхвърлят проби  Дезинфекцират самолетите след всеки полет Дезинфекцират самолетите след всеки полет
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР