Заместник-кметът на община Хасково Динко Тенев е бил установен с

...
Заместник-кметът на община Хасково Динко Тенев е бил установен с
Коментари Харесай

Зам.-кмет на Хасково и служител в администрацията са установени с COVID-19

Заместник-кметът на община Хасково Динко Тенев е бил установен с коронавирус, съобщиха от пресцентъра на общината. Тенев се е самокарантинирал у дома си веднага след като е усетил първите симптоми. В момента се чувства добре, уверяват от общината.

С позитивен тест за Коронавирус 19 е още един служител на общината. Той също е в домашна карантина, допълват от администрацията.

През изминалите почивни дни в сградата на общината е била извършена крайна дезинфекция по предписание на РЗИ-Хасково. Всички близко-контактни със зам.-кмета служители на общината са били карантинирани и работят дистанционно.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12864  Тежко прекаралите COVID-19 също може да се нуждаят от ваксина Тежко прекаралите COVID-19 също може да се нуждаят от ваксина  В Исландия още веднъж затвориха питейните заведения и фитнес залите В Исландия още веднъж затвориха питейните заведения и фитнес залите  Тази седмица стартира дело по аферата с 39-те виетнамски мигранти, открити мъртви в хладилен камион в Англия Тази седмица стартира дело по аферата с 39-те виетнамски мигранти, открити мъртви в хладилен камион в Англия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР