За днешния ден служители на ОДМВР-Варна са извършили 124 проверки

...
За днешния ден служители на ОДМВР-Варна са извършили 124 проверки
Коментари Харесай

Над 120 души е проверила полицията във Варненско дали спазват задължителната си карантина

За днешния ден служители на ОДМВР-Варна са извършили 124 проверки по адреси на лица, поставени под задължителна домашна карантина, тъй като са били в контакт със заразени с коронавирус граждани или са пристигнали от рискови дестинации.

Установени са три нарушения, има образувани три проверки по чл. 355, ал. 2 от Наказателния кодекс. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна.

Разследванията, започнати по време на обявеното извънредно положение заради коронавируса, са взети на специален отчет от Апелативната прокуратура във Варна.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12341  Ваксина против COVID-19 ще се слага в Австрия в първото полугодие на 2021 година Ваксина против COVID-19 ще се слага в Австрия в първото полугодие на 2021 година  В Русия за първи път от два месеца регистрираха повече от 6000 нови случая на ковид В Русия за първи път от два месеца регистрираха повече от 6000 нови случая на ковид  Най-много инфектирани с ковид за денонощие в Германия от април насам Най-много инфектирани с ковид за денонощие в Германия от април насам
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР