За днешния ден полицията във Варна е извършила 331 проверки

...
За днешния ден полицията във Варна е извършила 331 проверки
Коментари Харесай

33-ма варненци са глобени днес за липса на медицинска маска

За днешния ден полицията във Варна е извършила 331 проверки по Закона за здравето в града и областта. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Варна.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5602
Установени са 43 нарушения, съставени са актове. В 33 от случаите става дума за липса на маска или друго средство, покриващо устата и носа на гражданите.

За ден полицията във Варна състави 22 акта за липса на маска

ОДМВР – Варна призовава гражданите да спазват разпорежданията, въведени във връзка с ограничаване разпространението на Коронавирус - 19 на територията на страната, да ограничат излизанията от дома, да пътуват само при неотложност на пътуването.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5602  Втори огромен град в Китай забрани потреблението на кучешко и котешко месо Втори огромен град в Китай забрани потреблението на кучешко и котешко месо  Последните случаи на COVID-19 в Смолянско са от завръщащи се от Западна Европа Последните случаи на COVID-19 в Смолянско са от завръщащи се от Западна Европа  Урсула фон дер Лайен: Трудностите ни вършат по-силни Урсула фон дер Лайен: Трудностите ни вършат по-силни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР