Заводът за мотоциклети в Ирбит публикува тийзър изображение на нов

...
Заводът за мотоциклети в Ирбит публикува тийзър изображение на нов
Коментари Харесай

Първи поглед към новия мотоциклет Ural

Заводът за мотоциклети в Ирбит публикува тийзър изображение на нов мотоциклет в официалните си акаунти в социалните мрежи. Снимката е на мотор с кош и е придружена само от една дума: „ Скоро “. Изображението не дава специални подробности, както би трябвало да бъде в такива случаи, обаче от него могат да се направят някои изводи.

Очевидно не се говори за принципно нов модел и едва ли някой сериозно очаква такъв. Както знаете, всички настоящи модели Ural се основават на добре разработени съветски решения, многократно модернизирани и допълвани със съвременни технологии. Самата марка е достатъчна, за да има стабилни продажби на Запад, за където повечето от произвежданите продукти са ориентирани.
`Първи

Високо кормило и калници, защитни арки, масивен кош с характерния " парапет " и двойни фарове, като при моделите Gear Up и Weekender... Може би най-оригиналният детайл е багажник на коша, който е на мястото на резервното колело. В настоящите модели такъв няма.

Резервно колело е прикрепено към „ гърба “ на коша при Gear Up и Weekender, а върху него е поставен отворен багажник. Но тук - поне това се вижда от тийзъра - можем да говорим за някаква нова версия. Независимо от всичко, почти сигурно е, че новият Ural ще бъде специална версия на един от двата гореспоменати модела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР