За вероятен първи случай на вътрешно разпространение на COVID-19 на

...
За вероятен първи случай на вътрешно разпространение на COVID-19 на
Коментари Харесай

Първи случай на вътрешно предаване на COVID-19 на Соломоновите острови?

За вероятен първи случай на вътрешно разпространение на COVID-19 на Соломоновите острови са съобщили местните власти, предаде Би Би Си.

Двадесет и девет годишен мъж се е върнал от Филипините на 29 септември. Той е бил поставен под карантина, защото е пристигнал от рисков регион. Малко по-късно неговият тест за коронавирусната инфекция се е оказал положителен. Мъжът е бил освободен от карантината си на 24 ноември.

На 26 януари на човека му е прилошало и той отишъл на лекар. Пробата му за COVID-19 отново е дала положителен резултат и той е бил отново поставен под карантина. Здравните власти са на малката държава в южната част на Тихия океан са заявили, че са започнали изследвания на контактните лица на човека.

Британската медийна корпорация отбеляза, че на Соломоновите острови (с около 700-хилядно население) са били регистрирани едва 17 носители на заразното заболяване и е ставало дума за хора, пристигнали от други страни.

" 29-годишният мъж може да е първият човек, отново заразил се с инфекцията в тази държава, а също и първият разпространител на болестта вътре в страната ", посочи още Би Би Си.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19046  Турция получи още 3,5 млн. дози ваксини oт Китай Турция получи още 3,5 млн. дози ваксини oт Китай  Доц. Кунчев: Южноафриканският вид на вируса е по-смъртоносен

Доц. Кунчев: Южноафриканският вид на вируса е по-смъртоносен  Швеция не разрешава развъждането на норки през 2021 поради Коронавирус Швеция не разрешава развъждането на норки през 2021 поради Коронавирус
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР