Жителите на американския град Нешвил оплакват смъртта на 24-годишен музикант,

...
Жителите на американския град Нешвил оплакват смъртта на 24-годишен музикант,
Коментари Харесай

Глутница чернокожи хлапаци уби зверски талантлив музикант заради колата му

Жителите на американския град Нешвил оплакват смъртта на 24-годишен музикант, убит в дома си по време на обир. Заподозрени са петима извършители, всички на възраст до 16 години. Те са арестувани и с повдигнати обвинения.

Убитият е 24-годишният Кайл Йорлетс – завършил университета в Бемонт, работил като барман и вокалист на поп-рок групата „ Калвертън “.

Според полицията, петте деца се намирали в откраднат пикап „ Шевролет “ в алея зад дома на музикант в четвъртък следобед, когато го видели да минава от там. Те го обградили, взели му портфейла и поискали ключовете от колата му, които той отказал да даде. Тогава те открили огън по него.

Смъртно раненият Кайл успял да влезе в дома си, където бил намерен от един от съквартирантите си в 3 ч. през нощта.

След новината за смъртта му стотици негови приятели и почитатели се сбогуваха с него, натъжени от факта, че „ една изгряваща звезда си отиде твърде рано “.


Полицията оповести имената на трима от арестуваните за обийството – Роная Макнайт на 14, Даймънд Луис на 15 и Декориус Райт на 16 години. Задържани са момиче на 12 и момче на 13 години, чиито имена не се съобщават. Прокуратурата ще решава дали те да бъдат съдени като възрастни.

Свидетели разказват, че видели три деца да излизат от колата. Две от тях се качили в друга кола, а трето избягало тичайки. По-късно и петте деца са забелязани в супермаркет, където са арестувани. От едно от тях бил иззет 9-милиметров пистолет, който бил обявен за откраднат. Колата, с която стигнали до супермаркета, също била открадната.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР