Жертвите на епидемията от коронавируса във Франция от началото на

...
Жертвите на епидемията от коронавируса във Франция от началото на
Коментари Харесай

Починалите от коронавируса във Франция станаха 15 729

Жертвите на епидемията от коронавируса във Франция от началото на март досега са вече 15 729, в това число 5470 души в старчески домове с медицински грижи, предаде БТА, като се позова на най-новите данни, огласени от генералния директор на здравеопазването Жером Саломон.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5402
Починалите в последните 24 часа са 762-ма - най-много за денонощие от началото на епидемията. Франция стана четвъртата страна след Италия, Испания и САЩ, преминала прага от 15 000 починали вследствие на коронавируса.

Близо 10 % французите може да имат имунитет към новия коронавирус

След като в последните дни темпът на нарастване в броя на смъртните случаи бе стабилен, сега той леко се увеличи. Броят на пациентите в интензивните отделения обаче в последното денонощие намаля от 6821 на 6730, което показва, че националните ограничителни мерки (удължени вчера до 11 май) дават резултат.

Потвърдените случаи на коронавирус в страната надхвърлиха прага от 100 000 души и сега са 103 573, каза Жером Саломон.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5402  602 жертви на COVID-19 в Италия за денонощие, само че броят на новозаразените продължава да понижава 602 жертви на COVID-19 в Италия за денонощие, само че броят на новозаразените продължава да понижава  Съветът на Европейски Съюз одобри промени в бюджета поради битката с епидемията Съветът на Европейски Съюз одобри промени в бюджета поради битката с епидемията  Утре изследват всички контактни с пациента, който избяга с такси от болничното заведение в Стара Загора Утре изследват всички контактни с пациента, който избяга с такси от болничното заведение в Стара Загора
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР