Епископ Тихон нявярно е първият православен духовник, който се е

...
Епископ Тихон нявярно е първият православен духовник, който се е
Коментари Харесай

Епископ Тихон: Не настоявам никой да се ваксинира, но помислете!

Епископ Тихон нявярно е първият православен духовник, който се е ваксинирал срещу COVID-19. Той с усмивка каза, че разбира, че ваксинацията му е станала знакова. Искал обаче да даде личен пример.

Епископ Тихон обясни, че познава проф. д-р Костадин Ангелов още като управител на " Александровска болница ". Когато докторът станал здравен министър, духовникът му казал, че може да разчита на него за всичко, дори и за ваксината. Това пък било радушно прието от самия Ангелов. Така двамата станаха първите ваксинирани българи у нас срещу коронавируса.

" Едрата шарка изчезна от земното кълбо, защото всички се имунизираха. Толкова е просто. Помислете, като отричате нещо, дали то все пак не съществува. Не настоявам никой да се ваксинира, но нека се помисли. Благославяме всички ", заяви епископ Тихон.

Пред бТВ той каза, че няма странични ефекти от ваксината. Няма температура, задух или друго неразположение. Усеща се единствено дискомфорт на мястото на убождането.

Епископ Тихон каза, че знае колко трудности изпитва медиците. Пожела и им скоро натискът към болниците да намалее.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17493  Проф. Мурджева обясни дали имунизацията на Pfizer против COVID-19 работи Проф. Мурджева обясни дали имунизацията на Pfizer против COVID-19 работи  Куба възнамерява понижаване на полетите от Съединени американски щати и от други страни Куба възнамерява понижаване на полетите от Съединени американски щати и от други страни  И в Кърджали медиците се имунизираха И в Кърджали медиците се имунизираха
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР