Елена Йончева, за съжаление, казвам го, защото тя беше много

...
Елена Йончева, за съжаление, казвам го, защото тя беше много
Коментари Харесай

Ивайло Крачунов: Кабинетът Борисов ще се справи с напрежението в ромските махали

Елена Йончева, за съжаление, казвам го, защото тя беше много добър международен журналист, все повече започва махленски да обикаля тв студия, смятам, че така се компрометира. Има теми, които журналист като нея да развие, отколкото да се занимава с махленски политически скандали. Това заяви в " Беновска пита " управителят на БЛИЦ Ивайло Крачунов.

По думите му шумният скандал " Ало, Банов съм ", раздухан от Йончева, може да е част и от сценарий за създаването й на ореол на мъченица и съответно поставянето й начело на листата на БСП за евроизборите, за сметка на Сергей Станишев.

" Има напрежение, поне отвън се усеща, по оста Нинова - Станишев, правят се опити да бъде елиминиран от лидерското място за евроизборите, не се казва кой ще бъде. Може би с този скандал тя (Елена Йончева) иска да каже " ето, аз съм в ролята на мъченица ", и според мен, това е сценарият, който се опитват да направят ", добави Ивайло Крачунов.

Според него президентът Румен Радев не заема отговорна държавническа позиция, а непрестанно критикува премиера Борисов и правителството. " Направи ми впечатление, че президентът отново критикува премиера, правителството. Това е неговата лексика, вече 24 месеца продължава критиката му.

В същия момент не виждаме отговорна държавническа позиция на президента, който да подпомага правителството в трудната международна ситуация в момента. Смятам, че главите на институциите, каквито са премиерът и президентът, трябва да работят за България, а не президентът да се изживява постоянно като опозиционен лидер ", изтъкна още Ивайло Крачунов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР