Едно от основните маркетингови изявления на Apple при подготовката за

...
Едно от основните маркетингови изявления на Apple при подготовката за
Коментари Харесай

Колко струват всички части за iPhone 13 Pro

Едно от основните маркетингови изявления на Apple при подготовката за старта на продажбите на смартфоните iPhone 13 Pro беше обещанието да се запази препоръчителната цена на флагмана на нивото на миналогодишния модел iPhone 12 Pro. Компанията спази обещанието си, а новият iPhone 13 Pro влезе в продажба миналата седмица на препоръчителна цена от 1 099 долара, което е в съответствие с продажната цена на iPhone 12 Pro.

Експерти от лабораторията TechInsights разглобиха модела смартфон iPhone 13 Pro и оцениха разходите на Apple за закупуване на компоненти, необходими за изграждането на модел с 256 GB постоянна памет. Експертите също така оцениха и компонентите, необходими за Apple iPhone 12 Pro и конкурентния смартфон Samsung Galaxy S21 + 5G. И двата смартфона, използвани за сравнението, са с 256 GB памет.

В резултат на оценката се оказа, че най -скъпите разходи за части са за iPhone 13 Pro. Частите и модулите за най-новия iPhone ($ 570) са с Щатски долар 21.5 по-скъпи от тези за миналогодишния iPhone12 Pro ($ 548,5) и Щатски долар 62 повече от тези, необходими за Samsung Galaxy S21 ($ 508).

Трябва да се има предвид, че цената на смартфона iPhone 13 Pro, освен цената на частите, включва и разходите за научноизследователска и развойна дейност, сглобяване, логистика, реклама и маркетинг.
`Колко

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР