Единадесет души от новооткритите общо 18 случая на коронавирус в

...
Единадесет души от новооткритите общо 18 случая на коронавирус в
Коментари Харесай

11 души от новооткритите общо 18 случая на коронавирус в област Търговище са настанени в болници

Единадесет души от новооткритите общо 18 случая на коронавирус в област Търговище са настанени в болници. Общият брой на диагностицираните с коронавирус жителите на областта става 1844, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Новите случаи на заболяването са разпределени както следва: община Търговище - 9, община Омуртаг - 4, община Антоново - 3 и община Попово - 2. Сред жителите на община Опака не са установени нови заразени.

В лечебни заведения за болнична помощ са настанени 11 от заболелите, чиито резултати от PCR-изследване са се позитивирали през последните 24 часа. Останалите новозаразени са поставени под домашна карантина с предписания на РЗИ-Търговище.

В област Търговище днес е регистриран един смъртен случай, вследствие на COVID-19. Починала е жена на 69 г. от Търговище, уточняват от Щаба.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16292  Имунолог: Ваксинацията ще помогне за бързото ограничение на ковид Имунолог: Ваксинацията ще помогне за бързото ограничение на ковид  Две нови огнища на ковид в Хасково Две нови огнища на ковид в Хасково  Меркел: Държавната помощ за бизнеса не може да продължи постоянно Меркел: Държавната помощ за бизнеса не може да продължи постоянно
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР