Едва ли някой би оспорил, че към момента Tesla има

...
Едва ли някой би оспорил, че към момента Tesla има
Коментари Харесай

Tesla разкри колко често се блъскат автомобилите ѝ

Едва ли някой би оспорил, че към момента Tesla има най-развитите функции за автопилот на пазара, като това е доказвано многократно, чрез тестване на автомобилите при различни условия. Въпреки това, системата все още не е перфектна и си има своите особености.

Именно комбинацията между тези две неща, доста често води до инциденти, тъй като водачите се предоверяват на автопилота, което някои път коства и човешки животи. За да покажат колко често се случва това, хората от Tesla споделиха данни за това колко често се случват катастрофи с автомобили на марката.
`Tesla

Едната част от данните показва инциденти с включен автопилот, докато друга от тях показва данните за времето без инциденти и данните на средните потребители в САЩ. Можем да видим, че средно по малко над 4 милиона мили (5.4 милиона километра) през последната година, преди да видим инцидент. При автомобили без тази функция цифрата е около 1.25 милиона мили (2 милиона километра), а при средния шофьор в САЩ фирата е под 0.5 милиона мили или около 0.8 милиона километра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР