Европейският комисар за вътрешните работи Илва Йохансон призова за обективна

...
Европейският комисар за вътрешните работи Илва Йохансон призова за обективна
Коментари Харесай

Eврокомисарят за вътрешните работи: Не можем да допуснем отравяне на дебата за миграцията

Европейският комисар за вътрешните работи Илва Йохансон призова за обективна дискусия за миграцията сред страните от ЕС вместо понякога " токсичния " дебат по тази тема, предаде ДПА.

" Миграцията е нещо нормално. Дебатът понякога може да е токсичен. Като политици е наша отговорност да извадим тази отрова ", каза Йохансон.

Днес ще се състои видеозаседание на ЕС за реформата на предоставянето на убежище, която буксува от години. Йохансон внесе ново предложение в тази област през септември.

Йохансон спомена щурмуването на Капитолия на САЩ от поддръжници на бившия президент Доналд Тръмп на 6 януари като пример какво може да случи без разумна дискусия. " Това не бива да се допуска в разискванията за европейската миграция ", заяви тя и добави: Радвам се, че има разумни прагматични гласове на масата за преговори сред вътрешните министри на 27-те.

Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 187  Много арабски младежи желаят да емигрират Много арабски младежи желаят да емигрират  Защо от ден на ден мигранти се провалят на теста по немски? Защо от ден на ден мигранти се провалят на теста по немски?  Корабът Корабът " Оушън вайкинг " избави над 250 мигранти в Средиземно море
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР