Европейският комисар за вътрешния пазар и услуги Тиери Бретон заяви

...
Европейският комисар за вътрешния пазар и услуги Тиери Бретон заяви
Коментари Харесай

ЕС трябва да положи повече усилия, за да спаси туристическия сезон

Европейският комисар за вътрешния пазар и услуги Тиери Бретон заяви в четвъртък, че Европейският съюз трябва да положи повече усилия, " за да спаси туристическия сезон ", предаде БНР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7944
Говорейки за френското радио Europe 1, той подчерта, че туристическият сезон на стария континент през 2020 г. ще зависи до голяма степен от развитията, свързани с коронавируса в отделните страни членки на ЕС, но все пак добави, че не очаква сезонът да бъде " изгубен ".

Бретон също така каза, че е съгласен с отварянето наново на границите между определени членове на блока, но само ако ситуацията по отношение на пандемията е " еднаква от двете страни на границите, които ще бъдат отворени ".

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7944  Над 200 умряли за деня от COVID-19 в Испания Над 200 умряли за деня от COVID-19 в Испания  МОН пита родителите по какъв начин би трябвало да се възобнови работата на детските градини МОН пита родителите по какъв начин би трябвало да се възобнови работата на детските градини  Финландия отваря учебните заведения си Финландия отваря учебните заведения си
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР