Европейският съвет издаде насоки за връщането на служителите на работните

...
Европейският съвет издаде насоки за връщането на служителите на работните
Коментари Харесай

Как да се върнем в офиса след COVID-19?

Европейският съвет издаде насоки за връщането на служителите на работните им места след пандемията с COVID-19. Това съобщиха от Министерството на труда и социалната политика у нас.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7532
Препоръките са изготвени от Европейската агенция за безопасност и здраве при работа. Тя отбелязва как трябва да продължи защитатат на работещите в условията на пандемията от COVID-19.

Ръководството съдържа препоръки за актуализиране и оценка на риска и вземане на подходящи мерки за свеждане до минимум на експозицията на коронавируса при възобновяване на работа след периода на забрана, както и за справяне с високия процент отсъстващи и за управление на работещите от къщи.

Докладът съдържа и насоки за ангажиране на работещите да спазват мерките за безопасни и здравословни условия на труд и планиране на бъдещите обучения на персонала.

Включена е информация за специфичните условия и ограничения, въведени от част от страните в сектори като строителство, търговия на дребно, производство на храни, транспорт, битови услуги, отдих и развлечения, образовaние, здравеопазване, фризьорство.

Цялото ръководство може да прочетете тук
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7532  Гърция анулира ежедневния брифинг за ковид Гърция анулира ежедневния брифинг за ковид  Българският Червен кръст получи подаяние от над 90 000 лева Българският Червен кръст получи подаяние от над 90 000 лева  Според специалист от СЗО пазарът в Ухан може да има роля за появяването на ковид Според специалист от СЗО пазарът в Ухан може да има роля за появяването на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР