Европейската агенция по лекарствата съобщи, че очаква на 6 януари

...
Европейската агенция по лекарствата съобщи, че очаква на 6 януари
Коментари Харесай

ЕС очаква одобрение за втора ваксина срещу COVID-19 на 6 януари догодина

Европейската агенция по лекарствата съобщи, че очаква на 6 януари догодина да издаде препоръка за достъп до пазара в ЕС на втора ваксина срещу Ковид-19, която е производство на " Модерна ".

Агенцията уточни, че проверява общо 47 ваксини, както и лекарства срещу новата болест. По-рано днес агенцията препоръча в ЕС да бъде допусната до пазара ваксината на " Пфайзер ".

Представители на агенцията уточниха, че се очаква ваксините да действат и срещу новия известен щам VUI-202012/01 на вируса на Ковид-19. Засега не е потвърдено някоя от ваксините да дава сигурна защита от разпространението на вируса на болестта от имунизираните, уточниха експертите на агенцията.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17144  Още трима души с подправени PCR проби са засечени на Още трима души с подправени PCR проби са засечени на " Дунав мост " при Русе  Путин похвали компанията Путин похвали компанията " АстраЗенека ", която подписа договорка с Русия за съчетание на ваксини  Учен: Лекарствата против COVID-19 са избавили доста животи Учен: Лекарствата против COVID-19 са избавили доста животи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР