Евродепутатите от комисията на Европарламентът по вътрешния пазар (IMCO) ще

...
Евродепутатите от комисията на Европарламентът по вътрешния пазар (IMCO) ще
Коментари Харесай

Какви нови решения ще вземе Европа срещу коронавируса?

Евродепутатите от комисията на Европарламентът по вътрешния пазар (IMCO) ще обсъдят в четвъртък сутринта с еврокомисаря Тиери Бретон, мерките на ЕС и сътрудничеството между страните членки за справяне с пандемията от COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3640
Начинът, по който страните от ЕС прилагат правилата за така наречените „ зелени коридори “ по граничните пунктове, даващи приоритет на превозване на стоки от първа необходимост, като медицинско оборудване и храни, за да достигат до тези, които се нуждаят най-много от тях, както и съвместното закупуване на медицинско оборудване и производството на тези стоки от европейските компании, ще бъдат сред въпросите, които ще бъдат разгледани в дебат с комисаря по вътрешния пазар Тиери Бретон, който ще участва дистанционно в срещата.

ЕК облекчава изискванията за обществените поръчки заради епидемията от COVID-19

Евродепутатите ще обсъдят и мерки за координирани действия срещу злоупотребите в електронната търговия, например, когато продукти с високо търсене се фалшифицират или продават на неразумно високи цени, както и използването на телекомуникационни данни в борбата с коронавируса.

Обсъжданията са насрочени за утре, съобщиха от председставителството на ЕП у нас.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3640  Високопоставен сръбски държавен чиновник умря от ковид Високопоставен сръбски държавен чиновник умря от ковид  Българският уебсайт Predpazi.com предлага защитни средства против COVID-19 с благотворителна цел Българският уебсайт Predpazi.com предлага защитни средства против COVID-19 с благотворителна цел  Българка в Англия: Държавата желае да помогне на бизнеса, само че ограниченията могат да са по-добри Българка в Англия: Държавата желае да помогне на бизнеса, само че ограниченията могат да са по-добри
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР