Евентуална трета вълна на коронавируса през януари може да обърка

...
Евентуална трета вълна на коронавируса през януари може да обърка
Коментари Харесай

Евентуална трета вълна на COVID-19 през януари може да обърка графика на Италия за масова ваксинация

Евентуална трета вълна на коронавируса през януари може да обърка плановете на Италия за масова ваксинация, предупреди в интервю за в. " Република " правителственият специален комисар по свързаните с коронавируса въпроси Доменико Аркури, цитиран от ДПА.

" Започването на най-голямата за всички времена кампания за масова ваксинация ще бъде трудно на фона на трета вълна ", заявява Аркури. Организирането на ваксинацията ще е по-трудно, ако хората не могат да се придвижват.

Наложените от правителството засилени ограничения в периода около Коледа и в началото на януари са необходими, подчерта експертът.

Италия е една от най-тежко засегнатите от пандемията страни. Тя планира да получи 10 000 дози ваксина и да започне поставянето им на 27 декември. Очаква се скоро след това да бъдат доставени още 1,8 милиона дози.

Няма планове за задължително ваксиниране в една от най-тежко засегнатите от коронавируса страни. При население от 60 милиона души, Италия е регистрирала близо 68 500 смъртни случая, свързани с Ковид-19, повече от всяка друга страна в Европа. Последните цифри обаче показват признаци на постепенно подобрение. Вчера здравните власти съобщиха за малко над 16 000 нови случая и 550 нови жертви, допълва БТА.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртон осния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17031  Във Франция преболeдувалите COVID-19 ще могат да се имунизират Във Франция преболeдувалите COVID-19 ще могат да се имунизират  1002 новозаразени с ковид у нас и още 55 умряли 1002 новозаразени с ковид у нас и още 55 умряли  Италия вкарва нови ограничаващи ограничения за идните празници Италия вкарва нови ограничаващи ограничения за идните празници
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР