Дъщерно дружество на Hormel Foods Jennie-O Turkey Store ще плати

...
Дъщерно дружество на Hormel Foods Jennie-O Turkey Store ще плати
Коментари Харесай

Девойка избяга от похитителите и сама взе наградата за освобождаването си

Дъщерно дружество на Hormel Foods Jennie-O Turkey Store ще плати обещаната награда от 25 хиляди долара за отвлечената Джейми Клос, която успя да избяга от похитителя си, пише АBC News.

Тя бе открита на 10 януари в Гордън, Уисконсин, на около 112 километра от къщата, където живеела със семейството си. Клос избягала от 21-годишния престъпник Джейк Патерсън, когато той напуснал къщата и й наредил да лежи под леглото до завръщането му.

Според разследващите 13-годишната пленница е прекарала три месеца в плен на престъпника, който по време на отвличането е убил родителите й, Денис и Джеймс Клос.

Жертвите дълго време са работили за компанията Jennie-O Turkey Store, която искала да плати награда. - Целият ни екип в „ Джени-О “ скърби за случилото се. Все още не можем да се възстановим от загубата на нашите членове на семейството Джеймс и Денис, ”каза президентът на компанията Стив Ликкен, добавяйки, че той се възхищава на смелостта на младата Клос.

Първоначално представители на компанията Jennie-O Turkey Store заявиха, че ще платят парите в замяна на всякаква информация, която би допринесла за намирането на момичето, след това развитие те решиха да й прехвърлят цялата сума.

Процесът по делото Патерсън е насрочен за 6 февруари 2019 година.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР