Допитване на Италианския статистически институт показа, че италианците силно подкрепят

...
Допитване на Италианския статистически институт показа, че италианците силно подкрепят
Коментари Харесай

Повечето италианци подкрепят наложената им заради коронавируса изолация

Допитване на Италианския статистически институт показа, че италианците силно подкрепят изолацията, която им беше наложена от италианското правителство с цел намаляване на случаите на зараза с новия коронавирус в страната, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8506
Според сондажа 91 процента от анкетираните казват, че ограниченията в придвижването и в ходенето на работа са били много полезни или почти полезни в борбата срещу вируса. На противното мнение са едва 9 процента. 89,5 процента от анкетираните освен това казват, че указанията на правителството са били ясни.

Допитването показва, че средно италианците са си миели ръцете по 12 пъти на ден и са използвали по 5 пъти на ден дезинфекциращ гел по време на повсеместната изолация.

В повечето дни на тази изолация повечето от анкетираните казват, че не са напускали домовете си. Карантината в Италия беше наложена на 9 март и поетапното й вдигане започна на 4 май, допълва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8506  Изписаха от болница представителя на Кремъл, лекуван от COVID-19 Изписаха от болница представителя на Кремъл, лекуван от COVID-19  Девет следващи дни жертвите на COVID-19 в Испания са под 100 Девет следващи дни жертвите на COVID-19 в Испания са под 100  Нови 34 случая на ковид в Сърбия и още един умрял Нови 34 случая на ковид в Сърбия и още един умрял
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР