До края на годината може да бъде намерена ваксина срещу

...
До края на годината може да бъде намерена ваксина срещу
Коментари Харесай

Мария Габриел: До края на 2020 г. Може да има ваксина срещу COVID-19

До края на годината може да бъде намерена ваксина срещу COVID-19. Такава увереност изрази българският еврокомисар Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова по време на онлайн граждански диалог, посветен на днешния Ден на Европа.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7576
Тя посочи, че в момента Европейският съюз разполага с над 150 научно-изследователски екипа, които работят за намиране на дълготрайното решение на епидемията от COVID-19.

Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова посочи и трудностите, които ще възникнат след евентуалното откриване на ваксината.

" Ще стигнем до много ценностен въпрос, какви са нашите способности за производство, какъв е капацитетът ни. Ние имаме две европейски компании, които вече анонсираха началото на клиничните тестове с първа група от двеста човека през юни месец ", посочи тя.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7576  Още един умрял в Косово Още един умрял в Косово  179 са умрелите от COVID-19 в Испания за денонощието 179 са умрелите от COVID-19 в Испания за денонощието  Китай ще реформира системата си за предварителна защита на заболявания Китай ще реформира системата си за предварителна защита на заболявания
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР