Докато Великобритания поведе първа и започна ваксинация, в САЩ трима

...
Докато Великобритания поведе първа и започна ваксинация, в САЩ трима
Коментари Харесай

Проф. Асен Балтов също си поставя ваксината срещу COVID-19

Докато Великобритания поведе първа и започна ваксинация, в САЩ трима президенти от близкото минало обявиха, че ще се ваксинират публично. У нас се очакват първите доставки на ваксини срещу COVID-19. Вече се изготвят списъци с желаещите медицински лица да си поставят ваксината. Логистиката е сложна, коментираха от Националния оперативен щаб. Първата стъпка бе направена и с разполагането на фризери за съхранение на ваксините. Такъв беше монтиран и в УМБАЛ " Пирогов ". Болницата беше първата, която прие пациенти, заразени с коронавирус в началото на пандемията.

Нейният управител проф. д-р Асен Балтов винаги е демонстрирал желание да се спазват всички мерки, да се носят маски и да се спазва дистанция, както и да се действа спрямо медицинските показатели. Затова не е изненада, че той бе сред първите, които обявиха, че е готов да си сложи ваксина срещу COVID-19.

Направи това публично, като си сложи профилна снимка с надпис " I will take a Коронавирус vaccine ".

Негови колеги, сред които ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски и проф. д-р Никола Владов - видни специалисти в медицината у нас - също обявиха, че ще се ваксинират.

Публикувахте от в

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16571  Франция връща вечерния час поради COVID-19 Франция връща вечерния час поради COVID-19  РНК имунизацията против COVID-19 - революционно изобретение РНК имунизацията против COVID-19 - революционно изобретение  И проф. Никола Владов ще се имунизира против COVID-19 И проф. Никола Владов ще се имунизира против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР