Доброволката Ирена Петкова подкрепи триажното отделение на Университетската болница Д-р

...
Доброволката Ирена Петкова подкрепи триажното отделение на Университетската болница Д-р
Коментари Харесай

Доброволка подкрепи персонала на триажното отделение в Плевен

Доброволката Ирена Петкова подкрепи триажното отделение на Университетската болница " Д-р Георги Странски " в Плевен, съобщиха от структурата на ЖЕНИ ГЕРБ в града.

Петкова е дипломиран лаборант и е решила да помага всеки ден в борбата с коронавируса, защото вижда, че персоналът е малко и изтощен.

" И за секунда не се замислих дали да стана доброволец. Счетох това за мой дълг. Очаквам повече хора да се включат. Непрекъснато прииждат болни - за изследвания, за лечение, а медиците не смогват да поемат всички бързо, което налага нуждаещите се да чакат ", пояснява доброволката.

Подчертава, че ще остане докато е нужна. Апелира " хората да бъдат дисциплинирани - да носят маски и да спазват дистанция, за да избегнат срещата си с вируса ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16836  Италия построява 1500 краткотрайни павилиони за имунизация с лого на цвете Италия построява 1500 краткотрайни павилиони за имунизация с лого на цвете  240 нови случая на COVID-19 в Бургаско и 12 умряли 240 нови случая на COVID-19 в Бургаско и 12 умряли  Мъж умря, до момента в който лекарите оформяли документите му за банкет в болница Мъж умря, до момента в който лекарите оформяли документите му за банкет в болница
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР