Добре известен факт е, че българинът (основно поради финансови причини)

...
Добре известен факт е, че българинът (основно поради финансови причини)
Коментари Харесай

Употребяваните коли в БГ: Golf, Passat, немски премиуми и един Opel за цвят

Добре известен факт е, че българинът (основно поради финансови причини) предпочита употребявани автомобили. Продажбите на коли " нов внос " са в основата на българския автомобилен пазар. Разглеждайки статистиката на КАТ направихме една класация, показващи ни какви точно употребявани автомобили предпочита българският купувач.
Своеобразният бронзов орден се държи от Mercedes-Benz C-Klasse с продадени 4101 бр  Употребяваните коли в БГ: Golf, Passat, немски премиуми и един Opel за цвят

Интересно е, че заради манталитет или пък нещо друго, у нас немските премиум автомобили са на почит. Вездесъщият Golf обаче все още не изпуска лидерската позиция. Съдейки по информацията за дестте месеца на тази година можем да заключим, че у нас най-продаваните автомобили са Passat, немски премиуми и един Opel за цвят.

Любопитно е още, че минивановете, които все повече губят позиции на Запад, у нас се продават добре. За това говори десетата позиция в класацията ни, която се заема от Volkswagen Touran с 2539 автомобила от началото на 2021 година. Деветото място е за петата серия на BMW с почти 3000 автомобила (2918 бр.).
`Употребяваните

На осмо място се нарежда въпросният Opel. Става дума за модела Astra от който са продадени 3233 бройки от началото на годината. Следват две Audi-та - A3 (3577 бр.) и Audi A4 (3676 бр.). Петата позиция се заема от Mercedes-Benz E-Klasse с 3778 броя, а четвъртото място е за любимата на младежите трета серия на баварците (3745 бр.).

И така, стигаме до призовата тройка. Своеобразният бронзов медал се държи от Mercedes-Benz C-Klasse с продадени 4101 бр., а пред него са двата най-популярни модела у нас при употребяваните автомобили, които са дело на Volkswagen. Става дума за Passat (4213 бр.) и за вездесъщият VW Golf, който държи лидерската позиция с 6599 бр.
Първото място се заема от Volkswagen Golf (6599 бр.)  Употребяваните коли в БГ: Golf, Passat, немски премиуми и един Opel за цвят

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР