Днес заедно със заместник-кмета по сигурността на Кремиковци Александър Димитров

...
Днес заедно със заместник-кмета по сигурността на Кремиковци Александър Димитров
Коментари Харесай

Общинар и зам.-кмет по сигурността с важни дарения за няколко общини

Днес заедно със заместник-кмета по сигурността на " Кремиковци " Александър Димитров бяхме в с. Долни Богров, с. Яна, гр. Бухово. Това написа във " Фейсбук " председателят на Комисията по транспорт в СОС и общински съветник от ВМРО Карлос Контрера.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4062
Отнесохме дезинфектанти за кметствата, както и маски за районната админситрация. Кметове на населените места са изготвили списъци на крайно нуждаещи се възрастни хора и хора с увреждания, които се нуждаят от храна. Оосигурихме социални пакети за тези хора, които да им бъдат раздадени от кметове. В гр. Бухово доставихме и 50 бр. маски, които да бъдат раздавани на възрастни хора, които пазаруват между 8.30 и 10.30ч.

ГЕРБ-Видин дари защитни средства на МБАЛ „ Св.Петка”

Работим заедно с кметовете на кметства, които да координират помощта. Пазаруваме български продукти от магазините в населените места, където оставяме помощта, за да помагаме и на малкия бизнес.

Всички материали и храни сме осигурили със собствени средства. Трябва да си помагаме - кой с каквото може. Другата седмица продължаваме с кв. Ботунец, Враждебна, с. Кремиковци.



Преди дни Контрера и Димитров доставиха маски, ръкавици и дезинфектанти за участъка в район " Кремиковци " и за кметството в Ботунец.

" Нашата цел е да предпазим хората на първа линия, за да осигурим що-годе нормалното функциониране на полицията и местната власт. Предпазните средства са осигурени от общинските съветници на ВМРО в София ", написа общинският съветник във " Фейсбук ".


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4062  Проф. Тодор Кантарджиев: Ще създадем всичко допустимо, с цел да опазим народа си Проф. Тодор Кантарджиев: Ще създадем всичко допустимо, с цел да опазим народа си  Турция вкара по-строги ограничения поради ковид Турция вкара по-строги ограничения поради ковид  COVID-19 взе над 40 хиляди жертви в Европа COVID-19 взе над 40 хиляди жертви в Европа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР