Днес главна роля имат медиците! В това е уверена примата

...
Днес главна роля имат медиците! В това е уверена примата
Коментари Харесай

Лили Иванова се поклани пред медиците ни в битката с коронавирус

Днес главна роля имат медиците! В това е уверена примата на българската музика Лили Иванова. Тя направи жест към медиците в " Александровска болница ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6275
Изпрати им цветя, дискове със свои албуми и снимки с автограф.

" Изолирани зад СТЪКЛЕНИ СТЕНИ, те са нашите герои. Да им дадем нашата любов, защото ЛЮБОВТА Е ЖИВОТ! Пожелавам им да са все така НЕВЕРОЯТНО отдадени, КАКТО НИКОЙ ДРУГ! Да ги залеем с БУРНАТА РЕКА на нашите аплодисменти. Респект! Приемете днес моите „ аплаузи “ към Вас, скъпи медици, за постоянството, всеотдайността и обичта към професията! Защото, АКО СПЕРЕТЕ ДА НИ ОБИЧАТЕ, ЩЕ СПРЕ ДА НИ ИМА! ", подчерта в свой пост във фейсбук обичаната певица.

" Поднасям Ви тези цветя от мен и моите приятели, засвидетелствали уважение за рождения ми ден. Те са за Вас, в знак на благодарност и обич! Специални благодарности на проф. д-р Костадин Ангелов, директор на УМБАЛ „ Александровска “, за помощта и подкрепата и на Lady Flower за съдействието! Отново – респект! ", написа във фейсбук Лили Иванова.

Сн. Lili Ivanova, Фейсбук

Проф. д-р Костадин Ангелов, директор на УМБАЛ " Александровска ", изказа благодарности за жеста на голямата звезда.

" Лили Иванова е символ за изключително голяма дисциплина. От самото начало на епидемията тя не е излизала от вкъщи. Тя е един много дисциплиниран човек, който спазва правилата, който вдъхновява със своята дисциплина и своята добрина. Аз и благодаря за енергията, която ни изпраща, за любовта,имаме нужда от тях, защото в тези трудни моменти тя ни зарежда много ", каза той пред БНТ.

Вчера пък бе рожденият ден на примата.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6275  Какво е положението на новите инфектирани с COVID-19 в Бургас Какво е положението на новите инфектирани с COVID-19 в Бургас  Излекуваха цяло семейство от ковид Излекуваха цяло семейство от ковид  СЗО отхвърли концепция за издаване на документи за имунитет против COVID-19 СЗО отхвърли концепция за издаване на документи за имунитет против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР