Директорът на руската Служба за външно разузнаване Сергей Наришкин е

...
Директорът на руската Служба за външно разузнаване Сергей Наришкин е
Коментари Харесай

Шефът на руското разузнаване за произхода на COVID-19

Директорът на руската Служба за външно разузнаване Сергей Наришкин е коментирал произхода на COVID-19, написа в. Вечерняя Москва.

" Проучванията и анализите на нашите експерти на този етап не са потвърдили, че причинителят на смъртоносното заразно заболяване е бил създаден в изкуствени условия, е заявил разузнавач номер едно на страната.

Според ръководителя на институцията за сигурност възникването на COVID-19 е станало по естествен начин.

" Нашите заключения сочат следното - става дума за последица от процес, развил се в природата. Доказателствата за това са в пъти повече от твърденията, че е ставало дума за някаква намеса на човека при " създаването " на този вирус ", категоричен е бил той.

Наришкин също е подчертал, че въпросът за произхода на причинителя на инфекцията не е бил обект на задълбочени дискусии сред научната общност в неговата родина му. " Нашите специалисти са заети с много по-важно нещо. Това е борбата срещу коварната болест ", е казал още шефът на руското външно разузнаване.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17600  Белгия вкарва проби за COVID-19 за задръщащи се от чужбина белгийци Белгия вкарва проби за COVID-19 за задръщащи се от чужбина белгийци  Гвинея стартира пробно потребление на съветската ваксина против COVID-19 Гвинея стартира пробно потребление на съветската ваксина против COVID-19  СЗО: Не атакувайте науката по време на пандемията СЗО: Не атакувайте науката по време на пандемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР