Директорът на Второ начално училище Васил Левски в Омуртаг Татяна

...
Директорът на Второ начално училище Васил Левски в Омуртаг Татяна
Коментари Харесай

Директорка на училище в Омуртаг почина от коронавирус

Директорът на Второ начално училище " Васил Левски " в Омуртаг Татяна Петрова е починала от Коронавирус - 19. Днес ще бъде погребението на 60-годишната жена, потвърди за БТА началникът на Регионалното управление на образованието /РУО/ Елка Станчева.

Петрова е ръководела учебното заведение в продължение на 27 години. Тя е петата жертва на коронавирусната инфекция сред учителите в област Търговище. Коронавируса не успяха да преборят преподаватели от Търговище, Попово и двама от Опака.

Към 30 ноември в област Търговище болните от COVID-19 учители в област Търговище са 22-ма, а ученици - 3-ма, сочи справка на РУО.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16013  Решават незабавни проблеми в Пловдив поради COVID-19 Решават незабавни проблеми в Пловдив поради COVID-19  Зам.-шефът на БЛС: Апелирам хората да не злоупотребяват с направленията за PCR тестванията

Зам.-шефът на БЛС: Апелирам хората да не злоупотребяват с направленията за PCR тестванията  Жени Начева: Е-направление е първата стъпка към е-здравеопазване

Жени Начева: Е-направление е първата стъпка към е-здравеопазване
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР