Джакпотът в играта „Тото 2 - 6 от 49“ продължава

...
Джакпотът в играта „Тото 2 - 6 от 49“ продължава
Коментари Харесай

Вижте какво правят тото милионерите със своите пари

Джакпотът в играта „ Тото 2 - 6 от 49 “ продължава да расте и за следващия тираж се очаква да достигне 4 700 000 лева. Това е най-голямата сума, която може да бъде спечелена от игра в България към момента. Дали ще имаме нов ТОТО милионер ще разберем в четвъртък. БЛИЦ реши да провери какво обаче правят късметлиите, когато спечелят подобни колосални суми.

Част от народопсихологията на българина е желанието му да притежава собствено жилище. Това потвърждават и действията на ТОТО милионерите. Според проучване на Блиц, едно от първите неща, които правят късметлиите, е да се сдобият с нов апартамент или къща. По-възрастните печеливши обаче предпочитат да запазят настоящото си място за живеене и да го ремонтират, а с другата част от парите да закупят нови домове за децата и внуците си. Така постъпиха и тото милионерите Здравко Траянов и Михаил Дочев.

Голяма част от късметлиите покриват заемите си след спечелване на милионите. Споделят, че така се чувстват по-спокойни. По-възрастните заделят суми за черни дни и за подсигуряване на наследниците. Младите щастливци пък мислят за развлечения и пътувания. Сред бохемите са бизнесменът Николай Динков, който грабна 7 000 000 от тотото и се отдаде на лукс на о. Мавриций със своето семейство. Петко Семерждиев, който благодарение на тотото е по-богат с близо 6 000 000, обиколи Европа. Други късметлии посетиха мечтани дестинации като Дубай, Малдивите и САЩ.

Според проучването на БЛИЦ, почти всички щастливци напускат настоящата си работа. Така направи и 92-ия тото милионер от Габрово, който спечели над 3 000 000 лева. Щастливците под 50 години мислят за инвестиции и собствен бизнес. Някои от тях предпочитат да инвестират в имоти и жилища, които да дават под наем. Други са се насочили към създаване на собствени ресторанти, фирми за почистване, магазини. Сред милионерите има и хора с иновативно мислене, които са инвестирали във вятърни електроцентрали и биткойни.

Здравето не е за подценяване и някои от тото милионерите са заделили част от своята печалба за профилактични прегледи и процедури. Такъв е случаят и с Дина Шошева от гр. Русе, която спечели 4 000 000. Тя сподели, че ще използва част от печалбата за подобряване на здравето си.

„ Ако ти си следващият, каквo би направил с милионите от СПОРТ ТОТО? “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР