Детското отделение на общинската болница в Дупница се затваря от

...
Детското отделение на общинската болница в Дупница се затваря от
Коментари Харесай

Детско отделение в Дупница затваря заради заразени медици

Детското отделение на общинската болница в Дупница се затваря от днес до 15 ноември заради заразени с Covid-19 шестима медици, каза за Националното радио прокуристът в оставка на здравното заведение Мария Иванова.

При необходимост заболелите деца ще се насочват към частната болница.

Двама лекари и две медицински сестри и двама от персонала на отделението са дали положителни проби, а останалата част от екипа е в болнични. Една от лекарките е с Covid-19 от 10 дни.

Д-р Матей Попниколов, зам-областен управител на Кюстендил и член на областния киризисен щаб обясни: " Има детско отделение в частната болница. Ще поемат децата и готово ".

В 16 училища и 5 детски градини в Кюстендилска област има установени случаи на коронавирус - 27 учители, 4-ма непедагогически персонал и 7 ученици. Онлайн обучение е въведено единствено в прогимназиалния курс при ОУ " Неофит Рилски " в областния град, обявиха пред медиите от Регионалното управление по образованието.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14286  Учител с COVID-19 умря в Попово Учител с COVID-19 умря в Попово  Франция не разрешава продажбата на несъществени артикули в хипермаркетите Франция не разрешава продажбата на несъществени артикули в хипермаркетите  Над 200 нарушавания за неспазване на противоепидемичните ограничения са засечени за седмица в Русенско Над 200 нарушавания за неспазване на противоепидемичните ограничения са засечени за седмица в Русенско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР