Детето на фермата“, което прелетя разстоянието от САЩ до България,

...
Детето на фермата“, което прелетя разстоянието от САЩ до България,
Коментари Харесай

Детето на "Фермата" отпадна

Детето на фермата “, което прелетя разстоянието от САЩ до България, за да се включи в родното риалити, Калоян Златилов, отпадна от състезанието.

21-годишният любимец на всички фермери не успя да се пребори в дуел срещу най-близкия си в предаването – Симеон. С резултат 10 на 0 Калата беше изпратен да пише прощалното си писмо, съобщава " Монитор ".

Въпреки загубата, българинът от Юта, САЩ, беше доволен от представянето си на арената и благодари на екипа на „ Фермата “, че са му дали шанс да изпита физиката и психиката си в състезанието. Той получи и обичта на участниците, като почти всички избраха да го подкрепят по време на дуела.

На раздяла заяви, че се чувства българин и неговите децата, както и техните деца ще бъдат българи.
Калоян демонстрира страхотни баскетболни умения и в четвъртата битка, която се оказа и последна, успя да вкара всички дини в коша, без нито веднъж да пропусне, но тромавото преминаване по трасето го прати у дома. Симеон, който живее във Франция беше по-бърз, макар и не по-точен и с около 20 секунди наклони битката в своя полза. Още преди старта на двубоя 28-годишния победител беше дал заявка, че ще победи приятеля си на 0.

Калоян Златилов, който от 6-годишен живее със семейството си в САЩ, се превърна в любимец на фермерите, след като се доказа като един от най-дисциплинираните, работливи и добронамерени играчи. Във „ Фермата “ младото момче успя да изпълни мечтата си да опознае обичаите и традициите на родината си и показа, че обича и почита корените си.

Според другите участници престоят на Калата във „ Фермата “ му е помогнал да възмъжее така, както са израствали момчетата по време на военната си служба в България.

По време на втората мъжка битка за сезона бе въведено и ново правило в игрите – ако разликата във времето между двамата участници е по-малко от 40 стотни от секундата, състезателите играят дузпи. Причина за това решение бе прецедентът по време на миналия дуел между Радилена и Росица, когато разликата във времето между тях беше точно 1 стотна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР