Десет млади и красиви, популярни дами ще се включат в

...
Десет млади и красиви, популярни дами ще се включат в
Коментари Харесай

Миски, певици и актриси застават зад волана в „Овация 2018”

Десет млади и красиви, популярни дами ще се включат в автомобилното състезание “Овация 2018”, което ще се проведе на 7 октомври до Национален стадион “Васил Левски”. Инициатор и организатор на проявата е тв водещата и журналист Миглена Ангелова и продуцентска къща „ Зенит ТВ продукции”. Лице на кампанията е „ Мис България 2018” и „ Мис Планет 2018” Тамара Георгиева. Инициативата „ Отговорни млади шофьори” за повече безопасност по пътищата за нашите деца подкрепят още топ певиците Гери-Никол и Дивна.
Освен Тамара Георгиева в състезанието ще видим зад волана още плеймейтката Ася Капчикова, тийн любимките Ева и Биляна Лазарова, младите актриси Надежда Петрова и Ралица Добрева, както и близначките от „ Х Фактор” Алекс и Влади, студентката по информатика Елен Стоенчева и моделът Петя Стоянова, по-известна като Пенелопе. Водещи на събитието са Борислав Борисов, по-известен като Боби Звездния репортер и актьорът Алпер Чочев.

По време на състезанието Тамара Георгиева ще постави началото на кампанията „ Отговорни млади шофьори” в България. По-късно, на 18 ноември, когато е Световният ден за възпоменание на жертвите от пътно-транспортни произшествия, актуалната „ Мис България 2017” съвместно с авто „ Овация” и няколко НПО, свързани с безопасността на движението, ще организира събития в големите градове на България, като част от Националната кампания „ Отговорни млади шофьори”.
„ Ще дадем своеобразен старт чрез авто състезание, каквото досега не сте виждали. Десет млади красиви жени, разпределени в пет екипа, ще преминат с електрическа кола BMWi3, каквато до този момент не са карали, три етапа, чиито правила не познават - също като в живота”, разказва за предстоящото шоу Миглена Ангелова. Автомобилното шествие ще се случва директно в центъра на София в рамките на няколко часа пред жива публика. Атракцията ще има и директно излъчване в Youtube и Фейсбук.

„ Всички страдаме от новините, които информират за пострадали при ПТП-та млади хора. Мисля, че не по-малко страшно и пречупващо живота е, когато млад човек причини ПТП. Лесно е да обвиняваме, но всъщност сме наясно, че има какво да се направи, за да няма толкова много нещастия”, казва още Ангелова. Именно това я провокира да проучи защо и как, какво се прави в други страни и малко по малко стига до някои важни факти, които да постави на общественото внимание.
„ Ако бях в ефир, сигурно щях да направя някаква рубрика, но не мисля, че това щеше да е достатъчно. Така постепенно се роди идеята за „ Овация” - по приятен и атрактивен за младите хора начин да привлечем вниманието им към Отговорността на всеки един от нас пред Живота. Идеята постепенно се разви и се превърна в кампанията " Овация за отговорни млади шофьори”, споделя още тя. Затова целта е състезанието да продължи да се организира за в бъдеще два пъти годишно.
„ Овация 2018” ще се проведе на 7 октомври 2018 г до Национален стадион „ Васил Левски”. Партньори на събитието са „ Сейфти драйвинг академи”, „ Академия за отговорни шофьори” на „ Петрол” АД, Столична община, Българска федерация по автомобилен спорт, Национална спортна база. Медиен партньор на смислената инициатива е и информационна агенция номер 1 в България – „ БЛИЦ”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР