Две състезателки на женския баскетболен отбор на Монтана са дали

...
Две състезателки на женския баскетболен отбор на Монтана са дали
Коментари Харесай

Две баскетболистки от Монтана с коронавирус

Две състезателки на женския баскетболен отбор на Монтана са дали положителни проби за коронавирус, но от клуба не пожелаха да съобщят техните имена. Заразяването явно се е случило при гостуването на румънския отбор Сепси (Сфънтул Георге) на 18/19 септември за контролни срещи.

Целият отбор на Монтана е поставен под карантина с изключение на двама души. Това са спортният директор Славко Димитров и американската състезателка Акеле Майзе, които не пътуваха за Румъния, съобщава БНР.

Американката все още не е възстановена от контузия на 100 процента и това е причината да не пътува за северната съседка.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12594  Проф. Асен Балтов: COVID-19 е резистентен, само че не минава през маските и дезинфектантите Проф. Асен Балтов: COVID-19 е резистентен, само че не минава през маските и дезинфектантите  В щата Виктория разхлабват ограничаващите ограничения след понижаване на броя на инфектираните с COVID-19 В щата Виктория разхлабват ограничаващите ограничения след понижаване на броя на инфектираните с COVID-19  Еврокомисарят по опазването на здравето се самоизолира поради непосредствен контакт с притежател на COVID-19 Еврокомисарят по опазването на здравето се самоизолира поради непосредствен контакт с притежател на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР