Две детски градини в селата Тенево и Бояджик на община

...
Две детски градини в селата Тенево и Бояджик на община
Коментари Харесай

Две детски градини в община Тунджа са затворени

Две детски градини в селата Тенево и Бояджик на община Тунджа са затворени превантивно вече втора седмица поради наличието на заразени от COVID-19 в семействата на някои от децата.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9898
Досега направените проби на посещавалите детската градина и на персонала са отрицателни. Това съобщи кметът на общината Георги Георгиев.

Затворени са и пенсионерските клубове в 44-те населени места в общината. Общо са регистрирани седем болни от коронавирус, 77 души са поставени под карантина.

COVID-19 е открит у дете от детска градина във Варна

Продължава социалната подкрепа за възрастни и социалнослаби жители на общината чрез безплатните трапезарии, дарения на храни и патронажна грижа за 1700 души с безплатен топъл обяд.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9898  Редкият синдром, обвързван с COVID-19, е открит при съвсем 300 деца в Съединени американски щати Редкият синдром, обвързван с COVID-19, е открит при съвсем 300 деца в Съединени американски щати  Страната ни е в така наречен Страната ни е в така наречен " зелен " лист на Румъния по отношение на COVID-19  За последното денонощие: Над 400 умряли в Индия от COVID-19 За последното денонощие: Над 400 умряли в Индия от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР