Двама пациенти са излекувани от COVID-19 и са изписани от

...
Двама пациенти са излекувани от COVID-19 и са изписани от
Коментари Харесай

Двама пациенти са излекувани от COVID-19 и изписани от болницата в Ямбол

Двама пациенти са излекувани от COVID-19 и са изписани от МБАЛ " Св. Пантелеймон " в Ямбол, съобщиха от Областния медицински съвет. С тях излекуваните в здравното заведение стават четирима.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7033
Двамата са семейство, настанени са в инфекциозното отделение на 23 април. Мъжът е на 73 години със съпътстващо онкологично заболяване, жената е на 70 години.

23 са новите случаи на COVID-19 у нас, втори починал медик

През последното денонощие положителна проба за коронавирус е дал мъж на 50 години от Ямбол. Той е постъпил в областната болница със симптоми на пневмония. Цялото му семейство е поставено под домашна карантина, допълниха от медицинския съвет.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7033  Болсонаро има 5 дни да показа пред съда резултатите от тестванията си за ковид Болсонаро има 5 дни да показа пред съда резултатите от тестванията си за ковид  Щурмуват ли софиянци Витоша?

Щурмуват ли софиянци Витоша?  Рекорден брой доброволци в Българския червен кръст Рекорден брой доброволци в Българския червен кръст
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР