Двама мъже са били арестувани на граничен пункт „Гюешево“ при

...
Двама мъже са били арестувани на граничен пункт „Гюешево“ при
Коментари Харесай

Двама под карантина опитаха да напуснат страната, арестуваха ги

Двама мъже са били арестувани на граничен пункт „ Гюешево “ при опит да напуснат страната, съобщават от прокуратурата.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6713
В понеделник те са влезли в България през Видин. Били им издадени предписания от Регионална здравна инспекция за спазване на задължителната 14-дневна карантина.

Прокуратурите в Кюстендил и Дупница водят разследвания на нови случаи на неспазване на карантина

Мъжете следвало да пребивават на постоянния им адрес в благоевградското село Логодаж. Вместо това те го напуснали още същия ден и отишли в сградата на сектор „ Пътна полиция “ ОД на МВР Благоевград, където регистрирали автомобил.

На следващия ден те стигнали до граничния пункт, но там били задържани. След това са им повдигнати обвинения. Понастоящем, с постановление на прокурор в Районна прокуратура – Благоевград, те са задържани за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено в съда искане за вземане на мярка за неотклонение спрямо обвиняемите.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6713  Спад в дневния брой на жертвите на COVID-19 в Италия Спад в дневния брой на жертвите на COVID-19 в Италия  СЗО: Действахме бързо и уверено в рецесията с новия ковид СЗО: Действахме бързо и уверено в рецесията с новия ковид  Напрегнат Столичен общински съвет на следващия ден. Решават за актуализацията на бюджета поради рецесията Напрегнат Столичен общински съвет на следващия ден. Решават за актуализацията на бюджета поради рецесията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР