Дания отваря от утре басейните и спортните си зали, които

...
Дания отваря от утре басейните и спортните си зали, които
Коментари Харесай

Дания с ново разхлабване на мерките

Дания отваря от утре басейните и спортните си зали, които бяха затворени заради епидемията от Ковид-19, предаде Франс прес. Посещаването им обаче ще бъде при спазване на социална дистанция и добрата хигиена, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8979
В страната бяха регистрирани около 12 000 случая на зараза, сред които 587 с летален изход. От средата на април Дания започна да вдига наложените ограничения и бяха отворени училищата и детските ясли.

Броят на заразените и в Германия расте

Последва отваряне на малките магазини, после на търговските центрове и накрая на ресторантите и кафенетата.

От 15 юни страната отваря и границите си за германски, норвежки и исландски граждани, като отлага за края на лятото пускането на своя територия на граждани на други страни от ЕС и Обединеното кралство.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8979  43 нови случая на ковид у нас 43 нови случая на ковид у нас  Броят на инфектираните и в Германия пораства Броят на инфектираните и в Германия пораства  Нови инфектирани с COVID-19 в Китай и Южна Корея Нови инфектирани с COVID-19 в Китай и Южна Корея
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР