Група от детска градина в Сливен е поставена под карантина

...
Група от детска градина в Сливен е поставена под карантина
Коментари Харесай

Група от детска градина в Сливен е под карантина заради заразена с COVID-19 учителка

Група от детска градина в Сливен е поставена под карантина заради заразена с коронавирус учителка, съобщиха от пресцентъра на общината. Това е втора група от филиала на детската градина " Синчец " в града.

Преди дни положителни проби са дали директорът и логопедът на детската градина. Тогава е била извършена цялостна дезинфекция и на двете сгради, а снощи е дезинфекцирана основно още веднъж сградата на филиала.

Във филиала има общо четири групи. От РЗИ съобщават, че няма основание към момента да се поставят под карантина другите две групи, защото няма установен случай на коронавирус, но родителите имат право да не водят децата в градината по тяхна преценка. Целият персонал на филиала ще бъде изследван и ако се установят нови случаи, ще се вземе решение какви ще са следващите действия, допълва БТА.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12305  Янка Такева: Връщането на учениците в учебните заведения не беше преждевременно

Янка Такева: Връщането на учениците в учебните заведения не беше преждевременно  Д-р Симидчиев: Училищата няма да се трансфорат в развъдник, само че в пропагандатор на болестта

Д-р Симидчиев: Училищата няма да се трансфорат в развъдник, само че в пропагандатор на болестта  Как ще работят родителите, в случай че имат дете под карантина поради COVID-19? Как ще работят родителите, в случай че имат дете под карантина поради COVID-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР