Градските власти в Ню Йорк препоръчаха на жителите да сигнализират

...
Градските власти в Ню Йорк препоръчаха на жителите да сигнализират
Коментари Харесай

Властите на Ню Йорк препоръчаха жителите да съобщават за неспазване на социална дистанция

Градските власти в Ню Йорк препоръчаха на жителите да сигнализират при нарушения на изискванията за спазване на социална дистанция, стана ясно от съобщение в Туитър на кмета Бил де Блазио, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5779
По думите му всеки жител на най-големия мегаполис в САЩ ще може да изпрати на специален телефонен номер снимка на събирания или отделни групи, неспазващи дистанция, като посочи точното място, където е заснета.

Тръмп обяви, че САЩ разследват обстоятелствата около възникването на пандемията от COVID-19

" Знаем, че има хора, които трябва да бъдат уведомени за нашите инструкции ", посочи Де Блазио.

Често пъти за целта е необходимо да се намесят органите на реда, които " да научат хората и да им обяснят изискванията ", уточни той. " Щом видите струпване на хора, опашка, тълпа в магазина, можете веднага да сигнализирате, за да решим ние проблема ", заяви кметът и обеща служители на реда да бъдат изпращани на мястото " незабавно ".

По-рано нюйоркската управа въведе глоби за неспазване на социална дистанция в размер от 250 до 500 долара.

Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо обяви днес, че през последните 24 часа 540 души са починали от коронавируса, което е най-ниският дневен показател от над две седмици.

Броят на хоспитализираните за денонощието е около 2000. Общият брой на хоспитализираните пациенти е намалял до 16 967 спрямо 17 316 ден по-рано.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5779  Младен Маринов разкри какъв брой служители на реда са инфектирани с COVID-19 и разгласи: Тези с подправените заявления лъжат единствено себе си

Младен Маринов разкри какъв брой служители на реда са инфектирани с COVID-19 и разгласи: Тези с подправените заявления лъжат единствено себе си  Най-сетне - църквата на гробищата в Бергамо е празна от ковчези Най-сетне - църквата на гробищата в Бергамо е празна от ковчези  Излекуваха брат и сестра от COVID-19 в Хасково Излекуваха брат и сестра от COVID-19 в Хасково
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР