Голи знаменитости, които плуват на гигантско легло, плувни басейни, пълни

...
Голи знаменитости, които плуват на гигантско легло, плувни басейни, пълни
Коментари Харесай

Секс оргии, пиене, наркотици и тотален разврат - това бе животът на този мъж, докато не се случи най-лошото

Голи знаменитости, които плуват на гигантско легло, плувни басейни, пълни с коктейли и секс играчки, разпръснати из имението - това е тайният свят на Бързия Еди, пише The Sun.





Едуард " Бързия Еди " Дейвънпорт е натрупал милиони от диви оргии от висок клас за богатите и известните в Лондон.

Но една по-тъмна страна на неговата империя беше разкрита тази седмица, след като негов бияч беше намушкан до смърт по време на едно от неговите VIP събития в новогодишната нощ.





33-годишният румънец Тюдор Симионов е бил наръган с ножове, докато е задържал деветхулигани пред секс-парти, което според Дейвънпорт е било организиран в разкошен имот в Парк Лейн.

Но репутацията на „ Бързият Еди “ беше известна още преди кръвопролитието на 1 януари.





Неговите диви нощи бяха известни с това, че нищо не беше изключено. Един бивш любовник дори говореше за стаи, където навсякъде има купички с Виагра, преди да добави: „ Мъжете постоянно си разменят партньорките “.
Дейвънпорт никога няма да разкрие имената на знаменитостите, които са били негови гости, но очевидци разказват за „ мазета, пълни с красиви момичета “.





Неговата най-известна оргия се състояла от повече от 300 участници, докато едно парти през декември 2010 г. включваше езеро от 1 000 галона коняк, през което гостите да преплуват.





Той украси своето пещерно имение с клубна зала, в която бяха поставени „ порно дискотеки “, а барове с кофи с безплатно шампанско има оставени навсякъде, за да могат гостите да се освежават между страстите.






Бившата приятелка на Дейвънпорт Монтира Санан-Уа често посещавала оргиите и казва, че нищо не е било изключено.
Тя казва пред Дейли Мейл: „ Срещала съм всички звезди от А-списъка, всички. В крайна сметка участвах в много оргии в къщата.

„ Бяхме заклети се да пазим тайна и повечето от гостите носеха маски. "
Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР