Големите китайски компании напълно са възобновили работа в резултат на

...
Големите китайски компании напълно са възобновили работа в резултат на
Коментари Харесай

Големите предприятия в Китай са възобновили работа на 100%

Големите китайски компании напълно са възобновили работа в резултат на успешната борба с епидемията от новия коронавирус. Това съобщи днес говорителят на Държавното статистическо управление на страната Мао Шенюн.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5671
" Обективно казано процесът на възстановяване на дейността на китайските предприятия бе успешен, големите компании възобновиха работа на 100 процента. Малките и средни търговски организации също вече са в по-добро положение, отколкото можеше да се очаква. При тях процентът на възобновилите дейността превишава 80 на сто ", каза Мао Шенюн на пресконференция.

В Китай има нови случаи на коронавирус

Компаниите трябва да решават множество проблеми, затова на следващия етап ние ще вземем по-интензивни стратегически мерки, които ще имат по-целенасочено естество, допълни говорителят на китайската статистика.

Според официални данни за целия период на разпространение на коронавируса в континентален Китай 94,6 на сто от заразените са оздравели, включително и 52-ма през последното денонощие. Броят на заразените от декември 2019 година превиши 82 300, а официалният дял на смъртните случаи е 4 процента. Починалите от Ковид-19 в Китай са над 3300, уточни ТАСС.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5671  За трети следващ ден пораства броят на инфектираните с ковид в Германия За трети следващ ден пораства броят на инфектираните с ковид в Германия  Пандемията се отразява на душeвността на децата Пандемията се отразява на душeвността на децата  Мексико удължава до 30 май рестриктивните мерки в най-засегнатите от COVID-19 зони Мексико удължава до 30 май рестриктивните мерки в най-засегнатите от COVID-19 зони
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР