Говорих с Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от

...
Говорих с Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от
Коментари Харесай

Проф. Михайлов разкри какво е състоянието на Корнелия Нинова

Говорих с Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за преди час. В добро състояние е. Преценката за хоспитализация е на лекарите от ВМА. Това заяви депутатът от " БСП за България " проф. Георги Михайлов в предаването „ Панорама “ по БНТ.

В тия осем месеца при появата на COVID-19 стана ясно, че ще се засегне не само здравната система, но и икономиката. Когато стана ясно какъв сериозен проблем е това, БСП подкрепи въвеждането на извънредно положение, като поставихме много точни условия и нашите политически опоненти се съгласиха, припомни той.

" България имаше време да се подготви. Още преди време стана ясно, че проблемът ще се обостри поради нереформираната здравна система. Но сега не бива да търсим проблемите, а да намираме решения ", заяви проф. Михайлов.

По думите му мерките трябва да са сериозно балансирани.



„ Не сме доволни от предложения бюджет. Ние предлагахме да се дава на хората, но стъпаловидно. Ясно е, че бюджетът е предизборен. Изливат се пари, като от рогът на изобилието. Финансират се нереформирани сектори. Това е бюджет за печелене на доверие в навлизането на предизборната ситуация “, убеден е проф. Михайлов.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14183  " Пирогов " е със 100 инфектирани с COVID-19 медици, нуждае се от доброволци  Чехия удължи периода на изключителното състояние Чехия удължи периода на изключителното състояние  Пациент с затруднения от COVID-19 прекара два часа в кола за спешна помощ преди да го одобряват в болница Пациент с затруднения от COVID-19 прекара два часа в кола за спешна помощ преди да го одобряват в болница
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР