Германският канцлер и премиерите на 16-те германски провинции са се

...
Германският канцлер и премиерите на 16-те германски провинции са се
Коментари Харесай

Меркел и премиерите на провинциите се договориха за удължаване на COVID рестрикциите в Германия

Германският канцлер и премиерите на 16-те германски провинции са се договорили за удължаване поне до 14 февруари на рестрикциите, въведени заради коронавируса, съобщи БТА.

Ръководителите провеждат онлайн среща днес.

Съгласно договорката германските работодатели трябва да улеснят дистанционната работа там където това е възможно. Меркел и провинциалните премиери са се споразумели и за затягане на правилата за носене на маски в обществения транспорт и магазините.

Хората ще трябва да носят медицински маски, докато пътуват с транспорта или пазаруват. Разговорите продължават и окончателна резолюция по новите правила все още не е съгласувана.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18549  Дания включва бездомниците измежду предпочитаните групи за Covid имунизация Дания включва бездомниците измежду предпочитаните групи за Covid имунизация  Масовата имунизация против Коронавирус в Бразилия стартира от джунглата на Амазонка Масовата имунизация против Коронавирус в Бразилия стартира от джунглата на Амазонка  В Словения бе открит мутирал вариант на COVID-19 В Словения бе открит мутирал вариант на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР