Германската провинция Бавария планира ускоряване на тестването в по-големи мащаби

...
Германската провинция Бавария планира ускоряване на тестването в по-големи мащаби
Коментари Харесай

Бавария планира голямо увеличение на тестването за коронавируса

Германската провинция Бавария планира ускоряване на тестването в по-големи мащаби за наличието на новия коронавирус, обяви регионалният здравен министър Мелани Хумл, предаде ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9841
Идеята е всички, които искат да бъдат тествани за новия вирус, да могат да го направят и да разберат дали са заразени, допълни тя, цитира БТА.

Германия отбеляза 256 нови случая на зараза с коронавирус

Местното правителство ще предложи тестове на всички баварски жители възможно най-скоро, дори и на хората без симптоматика. Но приоритет при мащабното тестване ще имат хората със симптоми.

Тестовете ще бъдат фокусирани в кланиците и месопреработвателните предприятия. Целта е да се избегне голямо огнище като това в Гютерсло.

Здравните власти искат да установят дали изключителното физическо натовараване или работа при неблагоприятни климатични условия са евентуални допълнителни рискови фактори за коронаинфекцията.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9841  260 нови инфектирани с ковид в Чехия за последното денонощие 260 нови инфектирани с ковид в Чехия за последното денонощие  Над 2,5 млн. са инфектираните с ковид в Съединени американски щати Над 2,5 млн. са инфектираните с ковид в Съединени американски щати  Ръст на инфектираните с ковид в Лестър, Англия обмисля да затвори града Ръст на инфектираните с ковид в Лестър, Англия обмисля да затвори града
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР