Германия се надява до 15 юни да замени препоръката да

...
Германия се надява до 15 юни да замени препоръката да
Коментари Харесай

Германия се надява през юни да отмени препоръката да не се пътува в чужбина

Германия се надява до 15 юни да замени препоръката да не се предприемат туристически пътувания в чужбина с по-меки указания, съобщи днес федералният външен министър Хайко Маас. Той обаче предупреди, че няма да има бързо завръщане към обичайните почивки през отпуските, предадоха БТА и Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8150
" Петнайсети юни не е дата за начало на почивките, 15 юни е датата, на която трябва да решим дали да бъде отменена препоръката да не се пътува в чужбина, работим по замяна на препоръката за въздържане от пътувания с указания за пътуване ", каза Маас.
Той заяви, че иска почивките през летния отпускарски сезон да бъдат възможни, но подчерта, че това трябва да става по отговорен начин. Маас посочи, че е твърде рано да се каже в кои страни е най-вероятно германците да могат да отидат на почивка.
Министърът допълни, че ако има втора вълна на коронавирусните инфекции, ще трябва да бъдат въведени нови рестрикции.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8150  Съединени американски щати: СЗО се провали в рецесията с новия ковид и това коства живота на доста хора Съединени американски щати: СЗО се провали в рецесията с новия ковид и това коства живота на доста хора  Зам.-шефът на БЛС: Лекари да връщат дадени поради COVID-19 пари е все едно пожарникарите да си платят водата Зам.-шефът на БЛС: Лекари да връщат дадени поради COVID-19 пари е все едно пожарникарите да си платят водата  Руската войска основава полева болница за битка с ковид в сибирска мина Руската войска основава полева болница за битка с ковид в сибирска мина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР