Германия премахна изискването за задължителен PCR тест за пристигащите от

...
Германия премахна изискването за задължителен PCR тест за пристигащите от
Коментари Харесай

МВнР: Германия премахна изискването за задължителен PCR тест за пристигащите от област Добрич

Германия премахна изискването за задължителен PCR тест за пристигащите от област Добрич, съобщават от външно министерство.

Министерство на външните работи беше информирано от германските власти, че изискването за PCR тест или 14-дневна карантина отпада за пристигащите от област Добрич.

Причината е, че вследствие на по-добри показатели за разпространението на COVID-19, институтът „ Роберт Кох “ е извадил региона от списъка с рисковите райони за пътуване.

Припомняме, че на 7 август Германия обяви за рискови три области в България - Добрич, Благоевград и Варна. На 21 август страната премахна ограниченията за област Варна, като към този момент те остават в сила само за пътуващите от област Благоевград.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12079  В Перу започнаха тестванията на китайска ваксина против ковид В Перу започнаха тестванията на китайска ваксина против ковид  Над 8500 случая на болест с ковид във Франция за денонощие Над 8500 случая на болест с ковид във Франция за денонощие  Англия вкара нови ограничавания на събиранията след скок на случаите на COVID-19 Англия вкара нови ограничавания на събиранията след скок на случаите на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР