Ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски оглави лицето на държавата в

...
Ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски оглави лицето на държавата в
Коментари Харесай

Фалшиви профили на ген. Мутафчийски плъзнаха във фейсбук

Ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски оглави лицето на държавата в битката с коронавируса. И бе натоварен с тежката задача да обяснява и призовава на хората какво върши държавата, за да спре разпространението.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2711
Както вече е известно Мутафчийски бързо се превърна в любимец на хората. Това посочи и последното социологическо изследване, като гражданите наредиха доктора пред премиера. Във фейсбук ликът на ген.-майор Мутафчийски се разпространяваше още преди първите случаи на заразени.

Ген. Мутафчийски задмина премиера, стана любимец на хората

Любопитни колажи с генерала се споделят от хиляди българи. В тях се акцентира на забранатана генерала да се излиза навън.

" Отивам на купон - Няма да ходиш " или " Пролет иде - да не идва " - гласят част от колажите.



Самият Мутафчийски каза, че приема снимките с чувство за хумор, въпреки сериозността на ситуацията. Премиерът Борисов пък се пошегува, че щом има толкови шеги за началника на щаба, то българите го обичат. Вече има и група от типа " АЗ ПОДКРЕПЯМ ГЕНЕРАЛ МУТАФЧИЙСКИ ".

Бързо се появиха и фалшиви профили на ген. Мутафчийски. Проверка на Novini.bg установи над 20 страници и акаунта. Хората трябва да бъдат внимателни за фалшива информация от такива профили.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2711  Предаването на новия ковид по време на бременноста е необичайност, само че е допустимо Предаването на новия ковид по време на бременноста е необичайност, само че е допустимо  Броят на инфектираните с ковид в Чехия доближава 2000 Броят на инфектираните с ковид в Чехия доближава 2000  Починалите от COVID-19 в Обединеното кралство станаха 578 Починалите от COVID-19 в Обединеното кралство станаха 578
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР