Вълна от възмущение отприщи певица със скандална снимка на паметник

...
Вълна от възмущение отприщи певица със скандална снимка на паметник
Коментари Харесай

Скандал: Певица отърка циците в имената на загинали войници, а после безсрамно заяви: „На момчетата би им харесало“

Вълна от възмущение отприщи певица със скандална снимка на паметник на загинали войници. Индиана, чието истинско име е Лорън Хенсън, публикува в Инстаграм фотоса, на който се е обърнала с голи гърди към плочата с имената на загиналите, съобщава „ Мирър “.

На мемориала на британските войници, изгубили живота си по време на Първата световна война, певицата си направила още две такива снимки, които обаче не предизвикали такава реакция. На последната тя позира гола до кръста, само по спортни шорти и маратонки.

В социалните мрежи са най-възмутени от кадъра, на който тя почти отърква гърдите си в мемориална плоча. „ Страхотна снимка, но не можа ли да намериш по-добра стена, пред която да позираш? “, „ Това само показва, че нямаш никакво уважение към хората, които са дали живота си за тази страна “, пишат потребители от Острова.

31-годишната Индиана, която е майка на две деца, обаче отговаря невъзмутимо, че войниците от Първата световна война биха одобрили видяното. „ Напълно съм сигурна, че тези момчета, които са дали живота си за страната, биха се радвали на малко гърди на показ “, написа тя в Инстаграм.




Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР