Във връзка със задълбочаващата се епидемична обстановка в областта, е

...
Във връзка със задълбочаващата се епидемична обстановка в областта, е
Коментари Харесай

Пловдивчани вече задължително трябва да носят маски на публични събития на открито

Във връзка със задълбочаващата се епидемична обстановка в областта, е задължително носенето на маски при предстоящи масови мероприятия с публичен характер на открито - футболни срещи, концерти и други сценични прояви. Това обявиха от Кризисния щаб в Пловдив.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11400
Това решение е с цел да се намали максимално контакта между посетителите при влизане и излизане от даденото събитие обясни областният управител Дани Каназирева, цитирана от Нова телевизия.

Четирима от община Пловдив са с COVID-19

Във връзка с установените случаи на служители на Община Пловдив с положителни PCR тестове кметът Здравко Димитров е разпоредил и спешна проверка на мерките за превенция от коронавирус при осъществяване на административното обслужване на гражданите и предпазване на служителите, които работят на първа линия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11400  Коронавирус - 19 умъртви жена на 47 години в Ямбол Коронавирус - 19 умъртви жена на 47 години в Ямбол  Доналд Тръмп: И Съединени американски щати са покрай основаването на ваксина против ковид Доналд Тръмп: И Съединени американски щати са покрай основаването на ваксина против ковид  Британски бизнесмени: Трябва да се работи! Британски бизнесмени: Трябва да се работи!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР